Tempeliers.be

Forum

Welkom op het forum van Tempeliers.be.

Dit is het nieuwe forum van tempeliers.be. Hier kan u van gedachten wisselen over tempeliers, ridderorden en kruistochten. In principe kan elk aspect aan bod komen, van het puur historische tot het volkskundige. Stel gerust een vraag aan de academici of andere kenners die deze site frequenteren. Vraagt u zich af of die ene fles Chateau La Commanderie uit uw kelder iets met de Tempeliers te maken heeft of heeft u net een leuke vakantie doorgebracht in een ferme des templiers, vertel ons dan gerust uw verhaal.

Discussies die afglijden naar een esoterische en/of maçonnieke inhoud zullen geschrapt worden. Deze aspecten behoren niet tot de doelstellingen van Tempeliers.be. Ook voor politieke of religieuse boodschappen en berichten met een beledigende inhoud is hier geen plaats. Personen die zich niet aan deze eenvoudige regels houden, zullen van het forum verbannen worden.

Hoffelijkheid en dienstbaarheid zijn de twee kernwoorden van dit forum. Of, zoals de Tempelregel het ooit opdroeg aan de broeders, "bellement et en paix".

Veel plezier op het forum ...

http://tempelridders.forum2go.nl/